Na Kontaktoni

Ekipi ynë është këtu për t'ju ndihmuar me çdo pyetje apo shqetësim tuajin. Plotësoni formularin e kontaktit më poshtë dhe na jepni mundësinë që t'ju ndihmojmë të filloni të realizoni qëllimet tuaja të biznesit. Ne jemi të gatshëm t'ju udhëzojmë drejt një të ardhme të suksesshme.

Vendndodhja e zyrës

Adresa: Rruga "Abdi Toptani", Torre Drin, kati dytë Tirana, 1001

Adresa Email

Goldplayerdeveloper@gmail.com

Telefoni

I pa disponueshëm për momentin

Na Dërgo një mesazh

Ekipi ynë prej profesionistësh me eksperiencë të gjerë do të përkujdeset për gjithçka ju duhet për të arritur objektivat e kompanisë suaj.