Web & App Development

GOLD PLAYER
Developer

Website
Design

Digital
Marketing

Web Development

SEO & Email
Marketing

PЁRSE TЁ NA ZGJIDHNI

Gold Player Developer mundëson që bizneset të jenë pjesë e botës së internetit duke qenë kështu më afër klientëve potencialë, për tu ofruar atyre produktet dhe shërbimet që ju nevojiten. Ndërtojmë faqe interneti dhe aplikacione profesionale dhe të vet-administrueshme nga ana juaj pa njohuri teknike. Gjithashtu sigurojmë një plan marketingu online në mënyrë që biznesi juaj të jetë i suksesshëm dhe lehtësisht i arritshëm për klientët.

Cfarë kemi të veçantë

1. Ne ndërtojmë një të ardhme më inteligjente për ju 2. Ne ndihmojmë startup-et dhe bizneset që krijojnë produkte të suksesshme dhe të shkallëzuara 3. Ne jemi një kompani zhvillimi software që krijojm diçka inteligjente, inovative dhe të re

Bashkëpunues

Ne duam të krijojmë një zgjidhje së bashku
Ne jemi një ekip i përbërë nga anëtarë që janë të pasionuar dhe në përputhje me përsosmërinë në atë që bëjmë
Ne jemi kompani zhvillim software që ju ndihmon të menaxhoni punën tuaj

Cilësi & inteligjencë

Gold Player Developer ofron cilësi dhe inteligjencë në zhvillim dhe profesionalizëm në komunikimin me klientët.
Ne kemi një Politikë Cilësi - Inteligjencë, e cila është e angazhuar të ofrojë shumë shërbime të standardeve më të larta të cilësisë.

Statistikat tona

Ne gjithmonë bëjmë më shumë se sa kërkohet nga ju.

0 +
Projekte të kompletuar
0 +
klientë të kënaqur
0 +
SEO të perfunduar
0 +
vlerësim me 5 yje nga klientët

Çfarë thonë klientët tanë për ne?

Ja si shprehen klientët për shërbimin web design dhe shërbimet e tjera:

BASHKЁPUNIM

Ne duam të krijojmë një zgjidhje së bashku, sepse jemi një ekip i përbërë nga anëtarë që janë të pasionuar dhe në përputhje me përsosmërinë në atë që bëjmë. Gold Player Developer është një kompani zhvillim software që ju ndihmon të menaxhoni punën tuaj.

    Mendo Ndryshe

    Bëhu inovativ. Jini zgjidhje

    Bëhu pjesë e Ekipit tonë Krijues